100% επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ για δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, αναμένεται τις επόμενες ημέρες με προϋπολογισμό 80.000.000 ευρώ. Το πρόγραμμα θα επιδοτεί στο 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία e-shop και το ύψος της επιδότησης θα φτάνει έως 5.000 ευρώ.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορεία στο 694 414 0771 ή στο email μας info@codedux.com

 

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Ποιους αφορά η επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop;

Το νέο αυτό πρόγραμμα “στοχεύει” τις επιχειρήσεις του λιανεμπορίου οι οποίες θέλουν να προσαρμοστούν στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς αλλά δεν έχουν το απαιτούμενο κεφάλαιο για να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο θα ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις ανάγκες της εποχής μας. Με την όλη κατάσταση των Lockdown και των γενικότερων περιορισμών στην κίνηση εντός των καταστημάτων, η λύση του ηλεκτρονικού εμπορίου φαντάζει πιο ιδανική από ποτέ! Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν αποτελεί πλέον μια πολυτέλεια αλλά μια βασική ανάγκη κάθε επιχείρησης που θέλει να επιβιώσει.

Υπάρχουν έξοδα φακέλου για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ΕΣΠΑ;

Φυσικά, ωστόσο καλύπτονται εξ’ολοκλήρου από το ποσό της επιδότησης.

Έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα γραφειοκρατία;

Όλα τα πρόγραμματα ΕΣΠΑ έχουν

Ωστόσο εμείς θα αναλάβουμε  το σύνολο της  διαδικασίας,εσείς απλά θα μας δώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για την ορθή σύνταξη του φακέλου

Εγγυούμαστε την αρτιότητα του φακέλου σας και την εμπρόθεσμη ένταξη σας στο πρόγραμμα εφόσον πληρείτε τις προϋποθέσεις του προγράμματος.

Πως μπορώ να εκδηλώσω ενδιαφέρον για την επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop;

Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες της προετοιμασίας του φακέλου για την αίτηση σας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα καθώς και τον σχεδιασμό και την κατασκευή του επιδοτούμενού ηλεκτρονικού καταστήματός σας. Προτείνουμε ωστόσο να ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατόν τις προπαρασκευαστικές ενέργειες για την δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, ώστε να προλάβετε την συγκεκριμένη επιδότηση προκειμένου το 2021 να είστε εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία για να αυξήσετε το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είμαστε πανέτοιμοι να υποβάλουμε εμπρόθεσμα την αίτησή σας όταν ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη της υποβολής των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Μπορώ να γνωρίζω εξ' αρχής αν θα εγκριθεί η υποβολή μου;

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και επίσημα οι προϋποθέσεις για την ένταξή σας. Αναλαμβάνουμε δωρεάν τη μελέτη για το αν δικαιούστε να επωφεληθείτε από το συγκεκριμένο ΕΣΠΑ και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Γιατί να επιλέξω την CodeDux για την κατασκευή του eshop μου;

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να καλύψει στον μέγιστο βαθμό τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντάς σας ταυτόχρονα ένα από τα πιο σύγχρονα και ανταγωνιστικά eshop της αγοράς.
Οι τεχνολογίες, οι πλατφόρμες(WordPress), η ηλεκτρονική ασφάλεια(Tophost) καθώς και ο σχεδιασμός (Design) που χρησιμοποιούμε για την ανάπτυξη ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι οι πιο σύγχρονες,ασφαλείς και οι πιο γνωστές παγκοσμίως με χιλίαδες ιστοσελίδες και eshop να έχουν σχεδιαστεί με τα συγκεκριμένα αξιόπιστα εργαλεία. Ενδεικτικά πάνω απο το 35% όλων των ιστοσελίδων και των eshop του πλανήτη είναι χτισμένα πάνω στην πλατφόρμα WordPress.

Φόρμα επικοινωνίας