Ανάπτυξη & Σχεδιασμός e-shop

Οι δυνατότητες ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το οπλοστάσιο ενός σύγχρονου e-μπόρου.

Εκμεταλλευτείτε σήμερα την πλήρη ισχύ τους!

Οι ηλεκτρονικές αγορές κατέχουν πλέον την μεγαλύτερη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη πορεία στον κόσμο του εμπορίου. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σήμερα έχει αντίστοιχη ή και μεγαλύτερη αξία σε κάποιες περιπτώσεις, έναντι ενός φυσικού καταστήματος. Μειώστε την απόσταση από τους πελάτες σας και απογειώστε τις πωλήσεις σας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να χτίσουμε το μέλλον σας, μαζί.

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Το Ίντερνετ άλλαξε την ανθρωπότητα, χθες. Σήμερα είναι η μέρα να αλλάξετε εσείς, ελάτε στο μέλλον μαζί μας ασχέτως των αναγκών για την σελίδα σας!

Είτε χρειάζεστε έναν online επαγγελματικό τρόπο προβολής του βιογραφικού σας, είτε μία πολύπλοκη διαδικτυακή πλατφόρμα για τις ανάγκες της επιχείρησής σας είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις οι οποίες θα σας καλύψουν απόλυτα και θα δώσουν νέα ώθηση στην επιχειρηματικότητά σας.

Συντήρηση & Τεχνική Υποστήριξη

Κύριο μέλημα μας είναι η εμπειρία του πελάτη μας, το προϊόν του και η σχέση της συνεργασίας. H απόλυτη ασφάλεια και η πρώτης τάξεως εκτέλεση των υπηρεσιών μας. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας, δεν εγγυόμαστε χαμηλές τιμές και επιστροφές χρημάτων. Εγγυόμαστε Ποιότητα και Αξιοπιστία.

Τεχνολογίες

Σας παραθέτουμε μερικές από τις συνηθέστερες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε για τον σχεδιασμό, κατασκευή & συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

WordPress
Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή οποιουδήποτε τύπου Website. Αρχικά αναπτύχθηκε για την κατασκευή και δημοσίευση blogs, τα τελευταία 10 χρόνια έχει εξελιχθεί σε μια πλήρης πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων, e-shop, forum και όλων των ειδών ιστοσελίδων.

WooCommerce
To Woocommerce είναι ένα ισχυρό, επεκτάσιμο, πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου φτιαγμένο για να ενσωματώνεται αρμονικά στο WordPress. Είναι μια αγαπημένη λύση παγκοσμίως για το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς δίνει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες και στους προγραμματιστές τον απόλυτο και ασφαλή έλεγχο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

PHP
Είναι μια ειδική γλώσσα προγραμματισμού, σχεδιασμένη για την κατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών και ιστοσελίδων, η οποία παρέχει πλούσιες δυνατότητες τροποποίησης και εξειδίκευσης.

CSS
Η CSS είναι μια τεχνολογία που καθορίζει την διαμόρφωση και εμφάνιση των δομικών στοιχείων HTML της εκάστοτε διαδικτυακής εφαρμογής ή ιστοσελίδας.

HTML
Είναι η βασική γλώσσα δόμησης σελίδων και εφαρμογών του Web. Χρησιμοποιείται για να εμφανίζει ένα τμήμα κειμένου και εικόνας καθώς και για την ενσωμάτωση πολυμέσων στις ιστοσελίδες.

JavaScript
Η JavaScript είναι μία γλώσσα προγραμματισμού που βασίζεται στην σεναριοποίηση διαδραστικών διεπαφών. Αυτό επιτρέπει στις σελίδες να αντιδρούν σε γεγονότα, να επιδεικνύουν ειδικά εφέ, να δέχονται μεταβλητό κείμενο, να επικυρώνουν τα δεδομένα κ.α.

Adobe Creative Suite
Κατά κύρια βάση, το Photoshop είναι το πιο πολυδιαδεμένο λογισμικό που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία ψηφιακών η και όχι εικόνων, είτε πρόκειται για τροποποίηση, είτε βελτίωση ή ακόμα και δημιουργία εικόνων από το μηδέν. Με την πάροδο των χρόνων το Photoshop εξελίχθηκε σε τρεις ξεχωριστές εφαρμογές που μαζί δίνουν μια ολοκληρωμένη λύση για την επεξεργασία και τη διαχείριση των ψηφιακών σας εικόνων. Αυτές οι τρεις εφαρμογές ονομάζονται Adobe Bridge, Adobe Camera RAW και φυσικά Adobe Photoshop.

Άλλες τεχνολογίες
Γλώσσες προγραμματισμού και βιβλιοθήκες που μπορεί να χρειαστούν για την κατασκευή και ανάπτυξη του εκάστοτε έργου. ( >Webapps)